VD/VD-stöd

Det finns tillfällen när din verksamhet eller du behöver extra stöd, som t.ex. vid en rekrytering, sjukdom, under en större förändring eller för att strukturera upp verksamheten.

Det finns också tillfällen när du som ägare känner att vi behöver ta nästa steg med en extern VD men kanske vill testa först eller kanske inte på heltid.

Jag har en lång erfarenhet av förändringsarbete som extern VD i ägarledda företag och kan hjälpa dig som ett projekt på heltid men också på timbasis. Hör av dig om du vill veta mer om mig och ett eventuellt upplägg.

 

CFO/Ekonomichef

Det finns tillfällen när din verksamhet behöver extra stöd, som t.ex. vid en rekrytering, sjukdom, eller för att strukturera och effektivisera  verksamheten.

Det finns också tillfällen när du känner att vi behöver en CFO/Ekonomichef men kanske vill testa först eller kanske inte på heltid.

Jag har en lång erfarenhet av arbete inom ekonomi och kan hjälpa dig som ett projekt på heltid men också på timbasis. Hör av dig om du vill veta mer om mig och ett eventuellt upplägg.